Съвети, трикове и идеи как да играем по добре GuruShots

В тази статия ще споделя някой неща, съвети и трикове който съм научил в играта. Както много пъти съм го казвал това е игра и всяка игра си има своята специфичност на игра.

Като начало най важно е фотографията, все пак е фотографска игра  🙂

  • Качеството е от голямо значение! Колкото са по добри снимките с хубав сюжет и композиция, толкова шансовете са по големи.
  • Обработката е следващо то по важност! Акцентирайте винаги на обекта който играе важна роля в нея, засилете малко повече сатурация! 
  • Кропнете ако е нужно! И преди да запишете вашата работа променете формата и ако е бил вертикален променете го в хоризонтален 3:2!

След като вече снимката е готова качете я в сайта и погледнете как ви се струва, дали всичко е както си я представяхте ако е нужно споделете я с приятели и съотборници. Винаги повече хора повече очи виждат повече различни детайли.

Ако всичко е добре значи имате вече готова снимка за игра!

Изборът на предизвикателство и кога е най добре да влезнем в такова!

Има различни предизвикателства с 1 снимка с 2 както и с 4 снимки, за сега няма да разделям и предизвикателствата за изложби и лимитираните издания.

Най важното правило е винаги снимките който избирате да са по темата!

  • Едно снимкови предизвикателства!

На тях няма да наблягам в описанието как да се играе защото всяка една игра е доста индивидуална, но най важното правило е кога да влезнем в предизвикателството а именно не по рано от 25 час от започването на играта и не по късно от 24 час, защото след като подмине 24 час от започването на играта вече ще е нужен ключ за да отключите предизвикателството.

При този вид състезание важи правилото часовника да е винаги пълен.

 

Забравих да спомена че в GuruShots часовника винаги отброява на зад до финала и когато спомена час визирам винаги това колко часа показва до края на състезанието!

 

 

 

  • Предизвикателство с две снимки!

Специфичното при тях е, че за да се получат добри резултати е нужен ключ за да се отключи BUST, все още няма безплатен BUST за тях както е при играта с 4 снимки. При този вид на предизвикателство важи правилото както на едно снимковите, влизане в предизвикателство в диапазона 25-24 час. Има различни методи за игра на тези състезания и едно от тях за което не е нужен ключ и дава поне резултат ELITE или ALL STARS е влизане само с една снимка и се играе с нея до 40 минута от финала, когато се добавя и втората снимка. Това е малко изтощително играене, защото трябва часовника винаги да се подържа пълен!

Друг вариант на игра е когато използваме замяна на снимките SWAP, но него ще го разгледам в друга секция на тази статия защото е доста сходно с играта с 4 снимки.

  • Предизвикателство с четири снимки!

Най масовото предизвикателство, ако се научим да играем правилно е възможен успех без да се използва ресурс от много заменки с SWAP и 99% имаме безплатен BUST. В това предизвикателство важен момент е кога да влезем в игра. Най ефективно е да се избере момента между 73 и 72 час от края на предизвикателството, това гарантира отключването на безплатният BUST! Никога не пускайте снимките в игра всички заедно, следвай правилото на изчакване, колкото и да не ви се вярва това е игра и на търпение. Никога не бързайте и мислете дали дадената снимка е по темата на предизвикателството, ако се съмнявате прегледайте Топ Фото секцията и чак тогава изберете с какви снимки да се състезавате.

error: Защитено съдържание!! Използването без позволението на автора е незаконно.