Стратегии за по добри резултати в GuruShots

Не веднъж съм споменавал, че е една игра и винаги е нужна добра стратегия за да се играе. В тази статия ще наблегна на 2 изпитани и даващи добри резултати стратегии.

Имайте предвид, че не винаги се получава резултат на 100% само с играта в едно предизвикателство нужно е постоянство и индивидуално наблюдение!

 

  • 1 – Стратегия за постигане на добър резултат:

Това е стратегията, която доста дълго играехме в нашият отбор и е носила доста отборни победи 🙂

Ще наблегна на играта с 4 снимки, защото те са най масовите предизвикателства както за отборна така и за индивидуална игра.

Първа снимка: винаги се стремим максимално късно да влезнем в състезанието но, също така и да не ни коства някой КЛЮЧ. Най доброто време за присъединяване към игра е в часовото време между 72:10 и 72:30 от започването на състезанието и това е времето за стартиране с 1 снимка! Винаги се придържайте към темата на предизвикателството!

Втора снимка: тъй като в платформата направиха доста промени, безплатният Буст се отключва на всеки индивидуално в различно време! След като се отключи безплатният Буст до катинарчето се изписва оставащото време до заключването отново, използвайте това време да подготвите най хубавата снимка по темата на състезанието и внимавайте да не пропуснете срока до заключване и не по късно от 31 час от оставане на състезанието до края!

Трета и Четвърта снимка: от тук е вече лесно просто следим времето и в промеждутъкът между 18 и 17 час пускаме 3 снимка и 10-15 мин по късно 4та снимка!

Вот: след качване на 1 снимка, преди качване на 2, 3 и 4 снимка също. Винаги на пълен часовник!

  • 2 – Стратегия за постигане на добър резултат

Това е нова стратегия, която се тества с промените който направиха по платформите и е все още в тест но поне за момента работеща над 70% от случаите. Доста е по лесна в отношение с предишната но тук трябва доста добре и внимателно да направим избора на снимките по темата на състезанието!

Играта е пак с 4 снимки и както при предишната система, за да избегнем използването на КЛЮЧ трябва да имаме готовност най късно до 72:10 да сме стартирали предизвикателството.

Първа, втора, трета и четвърта снимка: избираме и 4те снимки заедно и стартираме играта. Отново изчакваме да се отключи безплатният Буст който както казах вече е строго индивидуален при всеки. След като изпише че се е отключил пак използваме максимално времето на изчакване до най краткият час но не по късно от 31 час от края на състезанието. Стартираме Буст на най силната снимка! 

Вот: след качване на 4те снимки, преди да се пусне Буст, между 17-18 час, ако до 10ти час не е достигнато ниво All Stars , може да се направи контролен вот!

Не забравяйте за финален вот, той е от първостепенна важност!

Успех на всички в предизвикателствата!

error: Защитено съдържание!! Използването без позволението на автора е незаконно.